Våra Tjänster

“Det är något speciellt med att komma hem till ett nystädat hem.”

 

Hemstäd minskar stressen och ökar trivseln.

Du inser själv vad det betyder att komma hem till en nystädad lägenhet eller ett skinande rent hus. Ingen stress innan gästerna kommer eller bara känslan av att kunna koppla av och ägna sig åt viktigare saker. Vi kan hjälpa dig varje vecka, varannan vecka eller någon gång i månaden beroende på hur stort behovet är.

Det viktiga är att du sparar tid och kan fokusera på något som känns roligare.


Flyttstäd – I samband med en flytt är det mycket som ska tänkas igenom och fixas.

Då kan det vara skönt att städarbetet, som kronan på verket, utförs av professionell personal med rätt redskap och rengöringsmedel. Både när det gäller hem och företag kan en noggrann och väl genomförd städning betyda skillnad när det gäller eventuell köpeskilling, men också med avseende på rykte och image. Vi tar gärna hand om flyttstädning, såväl före en visning som efter att flyttlasset gått.


Företagsstäd – Ett välstädat företag är en del av imagen och ansiktet utåt.

Det handlar om att välja en nivå som lyfter fram verksamheten och ger ett professionellt intryck. Därför vill vi alltid göra ett första besök, där vi tillsammans går igenom förutsättningarna och dina krav. En eller flera gånger i veckan eller bara några gånger i månaden, det baseras på behoven. Vi gör en plan för städningen, vilket ofta innebär att man med jämna mellanrum också genomför en storstädning.

Förutom allt rengöringsarbete kan vi även fylla på med hygienartiklar, vattna blommor eller hjälpa till med annan service som det finns behov av.


Fönsterputs – Smutsiga rutor ger alltid ett ofräscht intryck.

Även om allt annat är rent, så känns det inte kul att titta ut genom fönster som ser sjaskiga och nerdammade ut.

Vi har samarbetspartners som snabbt och proffsigt tar hand om fönster på alla nivåer och av alla storlekar. De har givetvis en utrustning som fungerar både i privata hem och på företag. Sen ser du helt enkelt bättre ut.


Ring och boka hembesök – 0737-308830